Djons

Maasdijk

Djons is specialist in glijlager en afdichtingstechniek, wij hebben alles in huis om een totaaloplossing te bieden die langdurig functioneren van toepassingen garandeert.

Wij van Djons zijn een stel Westlandse mannen die weten wat ze doen, houden van aanpakken en leveren resultaat. 24/7. Elke opdracht. Klein of groot, eenvoudig of gecompliceerd.
Als een project ook maar iets te maken heeft met glijlager- en afdichtingstechniek, verspanen, technische kunststoffen of een combinatie daarvan, zoals bij veeleisend maatwerk, staat ons professionele en ervaren team klaar om aan de slag te gaan.

Djons is een one-stop-shop; ontwerpen, calculeren, produceren en installeren, wij doen het allemaal. Klanten vinden het prettig om maar met één bedrijf te hoeven overleggen; alle fases onder één dak betekent dat alle facetten binnen een project buitengewoon perfect op elkaar afgestemd zijn. Met meer dan 20 jaar ervaring in de industrie, kunnen wij de ingewikkeldste toepassing aan.

Djons is voorkeursleverancier van Trelleborg, wereldleider op het gebied afdichtingen en lagermaterialen. Deze samenwerking betekent dat wij alleen met het beste composiet glijlagermateriaal ter wereld werken. Wij hebben veel van dit materiaal op voorraad en kunnen dus snelle levertijden garanderen. Daarnaast hebben wij onze eigen voorraad hoogwaardige Trelleborg afdichtingen en direct toegang tot de wereldwijde fabrieksvoorraden.

Ons machinepark is modern en gevarieerd en daarom kunnen wij elk soort opdracht leveren. We leveren aan binnen- en buitenland en we zijn trots te kunnen zeggen dat klanten bij ons blijven terugkomen. Bekijk ons meest recente werk of lees meer over onze producten.

Logo Djons

Bedrijfsnaam: Djons
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.djons.nl
Volg: