HAWE

Schipluiden

HAWE Cultivation Systems

HAWE Cultivation Systems is ruim 60 jaar totaalaanbieder van logistieke systemen voor de glastuinbouw. HAWE ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert slimme teeltsystemen om de gewaskwaliteit en teeltopbrengsten voor onze (internationale) klanten te verbeteren. Met onze kennis en ervaring leveren wij aan alle bedrijven binnen de glastuinbouw die behoefte hebben aan op maat gesneden, geautomatiseerde interne teeltsystemen. Deze bestaan onder andere uit containersystemen voor de opkweek van diverse potplanten of allerhande gewassen en mobiele gotensystemen voor sla, bladgroenten en kruiden.

HAWE Cultivation Systems richt zich op de telers van vandaag én morgen. Kom jij in ons nieuwe, innovatieve, betrokken en vakbekwame team meewerken aan een succesvolle duurzame toekomst?

HAWE Cultivation Systems is vanaf mei 2022 overgenomen door de KUBO Groep. KUBO is al meer dan 75 jaar een grote speler in het wereldwijd realiseren van duurzame glastuinbouwprojecten en bouwt aan een platform om een groter aanbod te kunnen leveren aan haar klanten. Hier gaat HAWE een bijdrage aan leveren. Voor meer informatie https://www.kubogroup.nl

Logo HAWE

Bedrijfsnaam: HAWE
Vestiging: Schipluiden

Bezoek website:
Volg: