JB Pompen

Monster

Uw pomp, onze zorg! 

JB pompen B.V. is een groothandel in pompen, pompinstallaties, mengkleppen, aandrijfsystemen en compressoren voor de agrarische en de industriële sector. Wij zijn officieel importeur voor een aantal gerenommeerde fabrikanten welke sinds jaar en dag garant staan voor kwalitatief goede en betrouwbare producten met de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Wij voorzien onze afnemers van de juiste informatie en/of adviezen die zij nodig hebben, zodat te allen tijde een juiste product selectie gemaakt kan worden. Met de onze technische “Knowhow” in huis zijn wij instaat om voor elke toepassing het juiste producten te ontwikkelen,
leveren en installeren.

Al deze producten kunnen ook gerepareerd of gereviseerd worden binnen ons bedrijf, want onze werkplaats is uitgerust met het benodigde technische apparatuur. Ook worden al onze producten uitvoerig getest in onze daarvoor ingerichte testruimte die wij geheel zelf ontwikkeld hebben.

Naast het leveren en repareren van deze producten bieden wij ook service en onderhoud op locatie aan. Wij zijn 24/7 bereikbaar, snel op locatie, elke monteur heeft zijn eigen regio.

Logo JB Pompen

Bedrijfsnaam: JB Pompen
Vestiging: Monster

Bezoek website: www.jbpompen.nl
Volg: