Lightsale

Almere en Monster

Lightsale

De verlichting specialist uit Almere!

Sinds de oprichting in 2008 zijn wij gespecialiseerd in het helpen bij verlichtingsvraagstukken. Uit deze overtuiging hebben we inmiddels een ruime portfolio aan projecten mogen opbouwen, van residentiële woning tot aan parkeergarages. Overal waar lichtadvies nodig is, kunnen wij u van dienst zijn. We zijn een firma waar persoonlijke aandacht voor de klant en professioneel doordacht lichtadvies vooraan staat. 

Geschoold en onderbouwd

Lightsale heeft ruime ervaring op allerlei verlichtings-vraagstukken zoals projectverlichting, op maat gemaakte lichtplannen, besparingsadviezen, winkelverlichting, kantoorverlichting, hotelverlichting, horeca verlichting en planmatig onderhoud. We vinden het belangrijk dat wanneer we een advies geven, dat dit technisch en architectonisch onderbouwd is. Wij beschikken over diverse certificaten en diploma's waaronder het MBO diploma "Verlichting & Techniek", de juiste capaciteiten voor het maken van lichtcalculaties en het diploma voor HBO Lichtontwerp. 

lightsale-almere

Projectverlichting; van lichtplan tot installatie...

Het verzorgen van lichtplannen voor uw winkel, etalage, kantoor, woonhuis of bedrijfsruimte en naderhand het leveren van de benodigde armaturen en lichtbronnen. Tevens kunnen wij u volledig bijstaan door ook de installatie voor u uit te voeren. Door de ervaring met onze producten gaat dit vaak snel en efficiënt. Wij werken met een klein team, waardoor u snel geholpen kunt worden en ook vaak bij dezelfde contactpersoon terecht kunt. Bij het maken van een lichtplan houden wij rekening met de laatste normen en eisen waaraan de verlichting moet voldoen, en combineren dit met uw eigen wensen. 
Logo Lightsale

Bedrijfsnaam: Lightsale
Vestiging: Almere en Monster

Bezoek website: www.lightsale.nl
Volg: