Logiqs

Maasdijk

Logiqs

Onze naam staat voor Logistics Quality Systems. En voor de jarenlange kennis en ervaring die we in vele jaren hebben opgebouwd op het gebied van interne transport systemen voor de glastuinbouw.

We zijn gespecialiseerd in rolcontainers en hebben tal van manieren om deze rolcontainers handmatig, of volautomatisch door de kas te bewegen, waardoor het verplaatsen van een partij planten tegen hele lage kosten gedaan kan worden.

Onze producten en diensten dragen bij tot een hoger rendement en een positieve concurrentiepositie van tuinbouwondernemingen wereldwijd.

We adviseren, ontwerpen, produceren en installeren complete al dan niet geautomatiseerde interne transport systemen voor kwekerijen van potplanten, snijbloemen, bomen, bolbloemen en groenten. Daarbij streven we nauwkeurig de doorlooptijd na die van belang is voor onze klant en vinden wij een betrouwbare service een must.

Logistieke automatiseringsvraagstukken lossen we op, altijd vanuit ons klantvriendelijke en dienstverlenende karakter.

Bij ons stage lopen of afstuderen?

Logiqs vindt het belangrijk dat de kwaliteit van het vakmanschap wordt gegarandeerd en gestimuleerd. Daarom is Logiqs deelnemer aan het Convenant Metaaltechniek. Dit houdt in dat wij leerlingen regelmatig de mogelijkheid bieden om bij ons stage te lopen. Het opleidingsniveau varieert van VMBO tot HBO. Ook hebben wij interessante opdrachten voor afstudeerders. 

Meer weten? Bel onze afdeling P&O of stuur een e-mail naar liana@logiqs.nl. Wij nemen dan snel contact op.

Logo Logiqs

Bedrijfsnaam: Logiqs
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.logiqs.nl
Volg: