Mosterd Naaldwijk

Naaldwijk

Mosterd Naaldwijk

Mosterd Naaldwijk, opgericht in 1929, en levert als kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan zowel bedrijven als consumenten. De branches waar Mosterd Naaldwijk actief in opereert zijn technische georienteerd waarbij onze producten en diensten hun weg vinden naar : de technische diensten van bedrijven, en natuurlijk transport en autobedrijven.
 

Filosofie: 

De toegevoegde waarde in de vorm van diensten bestaat uit technische ondersteuning en aandacht voor U. Verder staan de kwaliteitseisen in het logistieke proces centraal, alsmede het besef dat het welslagen van de onderneming afhankelijk is van de volledige inzet van alle medewerkers binnen Mosterd Naaldwijk voor U als relatie. 
 

E-commerce:

Zoals U al reeds heeft vernomen, doet ook E-commerce zijn intreden in onze branche. Vele bestellingen verlopen via het internet. ook voorraad en prijs gegevens kunnen wij bij onze leveranciers on-line bekijken, zodat wij u snel antwoord kunnen geven. Vanwege de snelle nachtlevering aan ons, zijn de door u bestelde speciale producten veelal de volgende dag leverbaar. Voor auto-onderdelen geldt zelfs voor tien uur besteld is dezelfde dag nog aan u geleverd. Kortom : Mosterd Naaldwijk heeft voor U als klant het voordeel dat wij u snel antwoord kunnen geven en een snelle levering.
Logo Mosterd Naaldwijk

Bedrijfsnaam: Mosterd Naaldwijk
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.mosterdnaaldwijk.nl
Volg: