PB tec

Maasdijk

PB tec

Over PB tec

Wij leveren een bijdrage aan hoogwaardige voedselvoorziening dicht bij de mens. Als beste in de branche ontwikkelen we proactief innovatieve en geavanceerde tuinbouwoplossingen. Daar passen alleen de beste technici bij. Bij PB tec weten we alles van elektrotechniek, watertechniek en automatisering. Onze klanten, waaronder de absolute top in de markt, weten dat we innovaties en kwaliteit leveren, proactief denken en werken. En altijd voor ze klaar staan, daar zijn we groot mee geworden. We willen nog verder groeien. Daarom zoeken we vakmensen die de beste willen zijn.

 

Waarom kies je voor PB tec?

Bij ons kom je in aanraking met aansprekende en vooraanstaande tuinbouwbedrijven in binnen- en buitenland. Word je onderdeel van een hecht team. Krijg je ruimte om technologische ontwikkelingen eigen te maken en toe te passen in het werkveld. Bovendien ontwikkel je jezelf en volg je opleidingen en trainingen, om nóg beter te worden.

Tijdens de pauzes en na werktijd mag je gebruik maken van onze PB box fitnessruimte. Daarnaast kun je met collega’s racen middels playseats, kun je tafelvoetballen en darten. Er is vers fruit op het werk en we sluiten de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

 

Neem alvast een kijkje

Benieuwd hoe werken bij PB tec er uitziet? Neem dan een kijkje bij Pligt Professionals in 's-Gravenzande. Eén van de vele opdrachtgevers van PB tec. We werken hier aan een complete elektrotechnische, watertechnische en computerinstallatie voor de teelt van potrozen.

Logo PB tec

Bedrijfsnaam: PB tec
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.pb-tec.nl
Volg: