Priva

De Lier

Priva

In het hart van het Westland ligt De Lier. Middenin het kassencentrum van de wereld werd in de jaren vijftig het familiebedrijf Priva opgericht. Tegenwoordig zijn we een toonaangevend bedrijf in de tuinbouwsector en gebouwautomatisering. Op dit moment bieden we onze ruim 500 collega's een warme, eerlijke en inspirerende omgeving waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. 

Het is de missie van Priva om een ​​optimale omgeving te creëren waarin zowel planten als mensen kunnen werken, groeien en zich ontwikkelen. Wij bieden wereldwijde oplossingen voor de tuinbouw, gebouwautomatisering en alles daartussenin. Wij lopen voorop in de ontwikkeling en productie van technologie voor het optimaliseren van omgevingsomstandigheden en processen.

Onze ambitie is om bekend te staan ​​als de toonaangevende technologie- en dienstverlener voor duurzame stedelijke delta's. We zijn er trots op dat onze oplossingen resulteren in een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen, zoals energie en water. Om onze missie en ambitie waar te maken, zijn we op zoek naar toegewijde collega's.

Ga voor meer informatie en vacatures naar onze website www.priva.com

Logo Priva

Bedrijfsnaam: Priva
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.priva.com
Volg: