Stolze

Maasdijk

Wie is Stolze?

Stolze is al sinds 1969 een gerenommeerde naam in de internationale tuinbouw. Stolze is uitgegroeid tot dé specialist voor elektro- en watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek. Ons bedrijf is gevestigd in een modern bedrijfspand in Maasdijk. Daarnaast hebben we een vestiging in Aalsmeer, zodat ook onze klanten in het midden en noorden van Nederland snel voorzien kunnen worden van technische oplossingen op maat en bijbehorende 24-uurs service.

 

Integrating success

Wij kunnen onze disciplines eventueel afzonderlijk leveren, maar onze specialiteit is een volledig geïntegreerd totaalproject. Binnen Stolze zijn de ontwerpafdelingen voor elektrotechniek, watertechniek, groeilicht, automatisering en klimaattechniek bewust samengevoegd. Wij zijn van mening dat de meest optimale installatie ontstaat door een perfecte onderlinge afstemming van de verschillende disciplines.

Bij Stolze is geen enkele installatie standaard, omdat wij uit ervaring weten dat elke onderneming uniek is. Meestal vereist de teelt specifieke aanpassingen aan installaties. Nog belangrijker zijn de specifieke wensen van de ondernemer. Wij bundelen de wensen van de klant en de kennis van Stolze. Zo ontstaat de meest optimale installatie met het juiste productie- en kwaliteitsniveau.

 

Onderscheidend in service

Na het ontwerp van een installatie voeren wij een project van start tot oplevering in eigen beheer uit. Met hoofdzakelijk eigen mensen en specialistische onderaannemers installeren wij alle onderdelen, zorgen wij voor een vlekkeloze inbedrijfstelling en bieden een heldere oplevering met alle benodigde instructies.

Internationaal werken we nauw samen met lokale partners om de service te garanderen en om de klant zo accuraat mogelijk te kunnen bedienen. Vanzelfsprekend staat onze serviceafdeling na oplevering 24 uur per dag klaar.

Alle vacatures van Stolze


Logo Stolze

Bedrijfsnaam: Stolze
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.stolze.nl
Volg: