Van der Arend Installaties

Naaldwijk

Van der Arend Installaties

Van der Arend staat voor 'Energiek in Techniek'. Vanuit onze vestiging in Naaldwijk opereren wij met al onze disciplines op het gebied van milieutechniek, water- en elektrotechniek. En dit alles in de breedste zin van het woord. 

Wij zijn met een eigen installatiedienst en serviceafdeling werkzaam in de industrie, utiliteit en vooral bij gemeenten en waterschappen.

Eigen installatiedienst

De laatste technieken en moderne ontwikkelingen zijn voor Van der Arend Installaties dagelijkse kost. Onze monteurs zijn in de praktijk werkzaam als integrator van uw lucht-, licht- en waterinstallaties. En met hun uitgebreide kennis op het gebied van elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties staan wij u iedere dag in de praktijk met raad en daad ter zijde.

Service

Ook na de oplevering kunt u rekenen op onze ondersteuning. Onze servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week, voor u paraat. Service en onderhoud kunnen wij voor u verzorgen voor al onze disciplines.

Moderne werkplaatsen

In onze, met moderne apparatuur uitgeruste, werkplaats vervaardigen wij zelfontworpen panelen en pompunits. Bewaking van de kwaliteit geschiedt overeenkomstig ISO-9001. Hierdoor kunnen wij panelen met CE-label afleveren.

Alert op veiligheid

Veiligheid staat bij Van der Arend hoog in het vaandel. Sinds 2012 hebben wij het VCA** certificaat, dat staat voor ‘Veiligheids Checklist Aannemer'. Dit certificaat verplicht onze medewerkers om te werken volgens veiligheidsnormen, die de kans op arbeidsongevallen minimaliseren. Bovendien werken wij allen met veilig gereedschap, dat regelmatig wordt gecontroleerd. Dit dient zowel uw belang als dat van onze medewerkers.

Logo Van der Arend Installaties

Bedrijfsnaam: Van der Arend Installaties
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.vdai.nl
Volg: