Van der Ende Aluminium Constructies

Maasdijk

Specialist in maatwerk constructies

Bij Van der Ende Aluminium Constructies zijn we goed in het op maat fabriceren van uiteenlopende constructies. Aluminium is onze specialiteit. Het is een constructiemateriaal dat overal op zijn plaats is. In de glastuinbouw, in de industrie, in de utiliteitsbouw... De kracht van Van der Ende Aluminium Constructies is dat we compleet zijn ingericht op maatwerk. Ook letterlijk, met onze uitgebreide productiefaciliteiten in Westland.

Ook adviseur
Heeft u al kant en klare tekening van wat u wilt? Of blijft het bij een idee in uw hoofd dat nog verder vorm moet krijgen? In beide gevallen heeft u aan één leverancier genoeg. Als ervaren expert in het gebruik van aluminium adviseren we u graag over de beste oplossing. Die we vervolgens van A tot Z realiseren in onze eigen moderne werkplaats, uitgerust met alle technieken om aluminium te bewerken.

Informeer bij de specialist
Dat doen we slagvaardig en efficiënt, zodat u altijd zeker bent van de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dat maakt het ook voor u aantrekkelijk om te informeren bij de specialist in aluminium op maat: Van der Ende Aluminium Constructies.

NEN EN-1090 gecertificeerd. 
Per novermber 2015 voldoen wij aan de NEN EN 1090. Het is verplicht voor staal- en/of aluminium verwerkende bedrijven te voldoen aan deze norm en hiermee een CE-verklaring te kunnen afgeven op de dragende consructies. Om deze verklaring te kunnen opstellen is een Factory Product Control systeem (FPC Systeem) ontwikkeld. Hierin wordt beschreven hoe het fabricageproces en de lassers worden getoetst en gecontroleerd. Alle smeltlassen voldoen aan de kwaliteitseisen in de uitvoeringsklasse EXC 1 of  EXC 2.  Onze lassers worden ieder halfjaar getoetst en hierdoor zijn zij altijd in bezit van de juiste laskwalificaties. 

Logo Van der Ende Aluminium Constructies

Bedrijfsnaam: Van der Ende Aluminium Constructies
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.vanderendeconstruc...
Volg: