Van Veen Elektrotechniek

Naaldwijk

Van Veen Elektrotechniek

ERVAREN IN ELEKTROTECHNIEK, BEVEILIGING EN DATA 

Al vanaf 1980 staat Jan van Veen Elektrotechniek voor elektrotechnische oplossingen van hoge kwaliteit. Sinds de oprichting is het bedrijf gestaag gegroeid en inmiddels staat sinds 2016 de tweede generatie aan het roer. Ons ervaren team bevindt zich dagelijks op uiteenlopende locaties door heel Nederland om klanten – in met name de zakelijke sector – te voorzien van oplossingen op het gebied van elektrotechnische installaties, beveiliging en data.

 

DÍT IS VAN VEEN ELEKTROTECHNIEK

Veiligheid, hoge kwaliteit en snelle service zijn binnen ons bedrijf vanzelfsprekende kernwaarden. Ons hechte team is gediplomeerd, voorzien van alle benodigde kennis en ervaring en staat garant voor een efficiënte werkwijze met een eindresultaat naar wens.

Echt onderscheid maken wij door onze vergaande service. En dat komt onder andere tot uiting doordat we klanten totaaloplossingen kunnen aanbieden. Graag zetten we ook een stapje extra; we denken mee met onze klanten, geven betrouwbare adviezen en zijn flexibel wanneer nodig. Niet voor niets hebben we inmiddels meerdere langetermijnrelaties opgebouwd met uiteenlopende klanten en daar zijn wij trots op! Ook krijgt u bij ons te maken met een vast contactpersoon, hoe complex en uitgebreid het project ook is. Zo houden we de lijntjes kort, de communicatie duidelijk en het contact persoonlijk. 

Logo Van Veen Elektrotechniek

Bedrijfsnaam: Van Veen Elektrotechniek
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.vanveenelektrotech...
Volg: