VENVO Zonwering en Woningdecoratie

Wateringen

VENVO Zonwering en Woningdecoratie

De naam Venvo komt voort uit een deel van de namen van de oprichters van 'Venvo' te weten Mr van de Ven en Mevr. Vogels. Het is alweer meer dan 40 jaar geleden dat het bedrijf Venvo Zonwering door hen werd opgericht. In 1990 nam René de Brabander `Venvo Zonwering` over. 

Door de groei van ons bedrijf de afgelopen jaren, verhuisden we via Naaldwijk naar Poeldijk waarna we in 2001 een mooi pand konden laten bouwen op de 's Gravenzandseweg 3 in Wateringen. Dat is de plaats waar we op dit moment met een groot team en als FAMILIEBEDRIJF met veel plezier werken aan onze zonweringen en rolluiken. Ons Familiebedrijf bestaat uit Echtpaar de Brabander, zoon, schoondochter, dochter en neef.  Wij willen bij particulieren en bedrijven echte pareltjes aan de gevel afleveren en kijken graag terug op een tevreden klantrelatie. 

Venvo Zonwering B.V. behoort tegenwoordig tot een van de grotere zonwering bedrijven en is dé specialist in het weren van zonlicht. We hebben een eigen assemblage-afdeling en werken alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen. In eigen beheer maken wij diverse zonweringen en rolluiken. Veel van onze toepassingen worden in eigen huis bedacht en uitontwikkeld. In onze ruime confectie-afdeling worden de doeken en gordijnen op maat gemaakt, maar ook een grote diversiteit aan speciale opdrachten wordt hier geconfectioneerd. Door deze exclusieve en unieke manier van werken kan Venvo snel, goedkoop en goede producten afleveren zoals knikarmschermen, uitvalzonwering, zipscreens, rolluiken enz. 

Logo VENVO Zonwering en Woningdecoratie

Bedrijfsnaam: VENVO Zonwering en Woningdecoratie
Vestiging: Wateringen

Bezoek website: www.venvo.nl/
Volg: