Westland Infra

Poeldijk

Westland Infra

De regio Westland is, met een concentratie glastuinbouwbedrijven een belangrijk gebied. Het vormt na luchthaven Schiphol en de Rotterdamse haven de 3de economische motor van Nederland! Dat deze motoren moeten blijven draaien is voor iedereen duidelijk. Westland Infra is verantwoordelijk voor het transport van energie naar bedrijven en woningen in de regio Westland en Midden-Delfland. Wij bieden onze klanten slimme en innovatieve oplossingen op energiegebied. Hiermee dragen wij ons steentje bij aan het draaiend houden van de economie in de regio. Wil jij hieraan bijdragen? Westland Infra, de netbeheerder van een regio waar innovatie en daadkracht gemeengoed is, biedt uitdagende kansen voor ambitieuze mensen met zowel een technische als commerciële achtergrond.

High Tech Solutions

Naast techniek is ICT niet meer weg te denken uit de energievoorziening. Als regionale netbeheerder maken we veel gebruik van de combinatie ICT en techniek. Zo hebben we bijvoorbeeld systemen ontwikkeld waarmee we het warmteverloop in kabelverbindingen kunnen monitoren en bewaken. Dit zetten we in als bewakingstool om storingen te voorkomen of, als het nodig is, een kabel tot zijn uiterste capaciteit te benutten. Hiermee benutten we onze investeringen optimaal en dit is weer goed voor onze klanten en de economie.

Ook het commerciële meetbedrijf van Westland Infra is succesvol. Naast het nauwkeurig meten van verbruiksgegevens van gas en elektriciteit, bieden wij ook betrouwbare warmtemetingen. Niet alleen aan onze belangrijke klantgroep de glastuinbouw maar ook daarbuiten zijn we actief. Zo hebben we klanten in het Rotterdams havengebied en verzorgen we de meetdatastromen voor een grote supermarktketen en diverse woningcorporaties en scholengemeenschappen.

Onze kernwaarden

Om te blijven zorgen voor een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor nu én in de toekomst streven we met elkaar een aantal kernwaarden na.

Medewerkers van Westland Infra zijn betrokken bij wat ze doen, hebben passie voor het vakgebied waarin zij zich bevinden en zijn gericht op de mens, het milieu en de maatschappij. Met hun doorzettingsvermogen en lef tonen zij zich ware ondernemers die op zoek zijn naar oplossingen in plaats van naar problemen. Mensen die professioneel genoeg zijn om met een kritische blik naar zichzelf te kijken. En bovenal mensen die betrouwbaar zijn, door hun afspraken na te komen en zich inspannen voor een betrouwbare en beschikbare energievoorziening.

Arbeidsvoorwaarden

Hoe verschillend onze individuele medewerkers ook zijn, er zijn eigenschappen die ze tot echte Westland Infra medewerkers maken. De opvallendste? Ze zijn betrokken bij wat ze doen. Het zijn ware ondernemers wat getoond wordt door hun doorzettingsvermogen en lef. Daarnaast zijn ze professioneel genoeg om met een kritische blik naar zichzelf te kijken. En ze zijn bovenal betrouwbaar. Dat zijn belangrijke competenties, want werken aan de energie-infrastructuren is een baan met verantwoording.

Wij bieden je een werkomgeving waarbij je wordt gestimuleerd om je talent te ontwikkelen en breed te benutten. Er liggen altijd kansen om jezelf te verbreden en te verdiepen.

Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden waaronder:

  • Een salaris conform de CAO NWb;
  • 38 vrije dagen op jaarbasis en een vakantietoeslag van 8%;
  • Een jaarlijkse extra beloning, afhankelijk van het bedrijfs- en afdelingsresultaat;
  • Een vergoeding voor woon-werkverkeer;
  • Een collectieve zorgverzekering met een werkgeversbijdrage voor een aanvullende verzekering;
  • Ruimte om je verder te ontwikkelen in de breedste zin van het woord;
  • Een pensioenverzekering met een werkgeversbijdrage van 70% van je pensioenpremie.

Je hebt de mogelijkheid om door middel van het Benefit Budget zelf keuzes te maken omtrent je arbeidsvoorwaarden.

Logo Westland Infra

Bedrijfsnaam: Westland Infra
Vestiging: Poeldijk

Bezoek website: www.werkenbijwestlandi...
Volg: