WPS

De Lier

WPS - We Prove Solutions

Het waarom van WPS:

Tijd voor zaken die er toe doen door 100% handsfree growing

Ons waarom is leidend voor onze strategie. Natuurlijk zorgen de oplossingen van WPS ervoor dat je efficiënter werkt en arbeidskosten bespaart. Maar welke waarde bieden wij onze klanten écht? Het antwoord is tijd. Met onze automatiseringsoplossingen creëer je rust en overzicht en hou je tijd over voor de dingen die ertoe doen.

Deze droom gaan we op de volgende manier waarmaken:

  • We willen klanten maximaal ontzorgen met technische oplossingen. Techniek is hierbij de basis, maar voor de toekomst zullen aanvullende diensten essentieel worden om mensen verder te ontzorgen.
  • Voor WPS-collega’s betekent het dat werkgeluk de voorwaarde is voor het succes van WPS. Als werkgever willen we ervoor te zorgen dat collega’s tijd over houden voor zaken die er voor hen toe doen, zoals meer tijd voor persoonlijke ontwikkeling of meer privé-tijd.
  • Op langere termijn wil WPS ook impact hebben op de wereld om ons heen. 

Wat betekent “handsfree growing” in de praktijk?
Handsfree zien we op twee manieren: dat er letterlijk geen handen meer aan te pas komen, maar ook dat kwekers hun handen vrij hebben om andere zaken met hun tijd te kunnen doen!

Realisatie van deze droom
Iedere dag willen we een beetje beter worden en dichterbij ons droom komen. Heb je ideeën om een bijdrage te kunnen leveren als partner of als nieuwe collega dan gaan we graag met je in gesprek.

Logo WPS

Bedrijfsnaam: WPS
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.wps.eu
Volg: