logo
Bedrijfsnaam
Autohaag Zeeuw Groep
Plaats
Verschillende vestigingen
Bezoek website
www.autohaagzeeuw.nl

Autohaag Zeeuw Groep

De Autohaag Zeeuw Groep is een toonaangevende dealergroep die de merken Renault, Dacia, Kia & Ford vertegenwoordigd. Daarnaast hebben wij een schadebedrijf, een leasetak en een verzekeringsmaatschappij. Al deze Automotive activiteiten vinden plaats in de regio Delft, groot Den Haag, Leiden, Gouda, Alphen a/d Rijn, Zoetermeer, Rotterdam Rijnmond en het Westland.

De AHZ Groep bestaat 60 jaar, verkoopt ongeveer 7.000 nieuwe auto’s, 3.000 occasions en heeft ruim 125 monteurs in dienst. Totaal werken er ruim 310 medewerkers binnen de 19 vestigingen.

Autohaag Zeeuw Groep is een bedrijf met een open cultuur en een platte structuur, wat betekent dat de directie altijd openstaat voor nieuwe ideeën/verbeteringen en de mening van iedere medewerker telt.

Werknemers over Autohaag Zeeuw Groep


testimonial foto

Ik vind het leuk om bij Autohaag Zeeuw te werken, omdat het een zeer dynamisch bedrijf is met vele mogelijkheden. Ons bedrijf is zeer uitgebreid met merken zoals Kia, Renault, Dacia & Ford. Daarnaast een eigen leasemaatschappij, schade-herstelbedrijf en een assurantiekantoor.
Er is geen dag hetzelfde op de werkvloer. Autohaag Zeeuw is een loyale en meedenkende werkgever.


Hans Kraan - Verkoopadviseur


testimonial foto

Ik vind het leuk om bij Autohaagzeeuw te werken omdat het een groot professioneel bedrijf is wat continue mee gaat met de tijd. Ze investeren continue in zichzelf en het personeel om ervoor te zorgen dat wij goed ons werk kunnen doen! Ondanks dat het een groot bedrijf is blijft de directie persoonlijk betrokken bij de vestigingen. 


Pascal Miltenburg - Service Adviseur


testimonial foto

Ik vind het leuk om bij Autohaag Zeeuw te werken omdat het een heel dynamisch bedrijf is.
Autohaag Zeeuw is een vooruitstrevend bedrijf. Binnen het bedrijf zijn er vele mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Alles is binnen het bedrijf goed geregeld. Autohaag Zeeuw is ook een bedrijf die mee gaat met zijn tijd.


Roline Groen - Service Adviseur


Rebien Ramlal

portrait-recruiter

P&O Functionaris

Ondernemen is topsport. 
Elke dag is een finale!