BLOM - DSW

Honselersdijk

BLOM-DSW

BLOM-DSW is dé bedrijfswagenspecialist in Zuid-Holland. Met de vertegenwoordiging van DAF trucks en de lichte lijn van Iveco-bedrijfswagens heeft BLOM-DSW twee bijzonder sterke merken onder één dak. Dagelijks staan ruim 200 gemotiveerde en professionele medewerkers voor u klaar met bijvoorbeeld een betrouwbaar advies bij uw keuze voor een nieuwe bedrijfswagen of op het gebied van service en onderhoud.

Historie

Blom’s automobielbedrijf is sinds begin 1970 officieel DAF dealer. Wat in 1932 begon als een klein garagebedrijf is over de jaren uitgegroeid tot een professioneel dealerbedrijf met in het jaar 1987 drie vestigingen in Zuid-Holland. In 2001 heeft Blom’s Automobielbedrijf het bedrijf Diesel Service West met de hoofdvestiging in Honselersdijk overgenomen. Met deze overname is invulling gegeven aan de noodzakelijke schaalgrootte en grotere geografische dekking. Het aantal vestigingen groeide naar zes, het personeelsbestand naar ruim 200 medewerkers en de twee bedrijven zijn verder gegaan onder de naam BLOM-DSW.  Beide bedrijven waren naast DAF dealer ook Fiat Professional dealer en na de overname is in 2005 het sub-dealerschap voor Iveco lichte bedrijfswagens verworven.


Service op maat

Niet alleen voor uw lichte bedrijfswagen of DAF voertuig bent u van harte welkom bij ons, BLOM-DSW heeft haar service en onderhoudsprogramma afgestemd op uw totale behoefte. Of het nu gaat om opleggers of aanhangwagens, laadklep, laadkraan of afzetsystemen, u kunt bij ons terecht. Bovendien heeft BLOM-DSW een groot specialisme opgebouwd op het gebied van reinigings- en huisvuilvoertuigen. Alle voorkomende onderhouds- en service werkzaamheden, inclusief de noodzakelijke keuringen, worden bij ons uitgevoerd.


Verkoopspecialisten

Al onze verkopers beschikken over gedegen technische kennis en productinformatie om u het juiste advies te geven bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen. Jaarlijks worden de verkopers geschoold door de importeurs van onze merken om u, als gewaardeerde klant, altijd te informeren over de meest actuele product specifieke zaken en verschillende uitvoeringen. Daarnaast werken wij uitsluitend samen met professionele partners voor de op- en ombouw van uw truck of bestelwagen. De samenwerking met deze partners staat borg voor kwaliteit en duurzaamheid en verzekert u van een passende oplossing voor elke vervoersbehoefte.

Wilt u meer weten over ons bedrijf en dienstverlening, kijk dan op www.blomdsw.nl of neem contact op via info@blomdsw.nl

Logo BLOM - DSW

Bedrijfsnaam: BLOM - DSW
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.blomdsw.nl
Volg: