Cool Control

Maasdijk

Cool control

Optimale koelfaciliteiten in de omgeving van Rotterdam. Optimale opslag begint bij perfecte condities. Die vindt u bij Cool Control. Vanuit drie locaties in Maasdijk bieden we u up-to-date koelomstandigheden.

In drie direct naast elkaar gelegen panden met 45 dockshelters bied Cool Cool control een totaal aantal van 9200 palletplaatsen verdeeld over 41 onafhankelijk te regelen compartimenten. Daardoor is het mogelijk voor elk type fruit een ideale koeltemperatuur te realiseren. Bovendien heeft u de zekerheid dat er altijd voldoende capaciteit beschikbaar is. Dit alles  op een locatie die gemakkelijk bereikbaar is: de vestigingen liggen pal aan de A20 en dichtbij de Rotterdamse haven.

Meedenken van huis uit

Van een koelhuis verwacht u niet alleen maar opslagmogelijkheden. U verwacht ook dat een koelhuis vanuit úw belangen denkt. Even een telefoontje als een partij echt de deur uit moet. Een slagvaardige aanpak als u haast heeft met een bestelling. Een goed advies over wat te doen met een partij die tijdens het transport onverwacht sterk in kwaliteit is achteruit gegaan. Die toegevoegde waarde is Cool Control eigen. Er staan pro-actieve medewerkers voor u klaar voor wie geen moeite te veel is.

Flexibel handelen

Sommige bestellingen zijn lang vooruit te plannen, in andere gevallen kan de urgentie hoog en de reactietijd kort zijn. In die gevallen  kunt u op een snelle directe oplossing rekenen. Bij Cool Control kunt u letterlijk alle kanten uit. U kunt onze medewerkers 24 uur per dag bereiken. Als het nodig is zorgen we ervoor dat er direct temperatuurgecontroleerde transportmogelijkheden voor u klaar staan. Via ons netwerk van vaste vervoerders zijn de lijnen om fruit op te halen kort. Dit stelt ons in staat de ladingen snel te transporteren zowel van en naar de havens als van en naar het achterland.

Organisatie

Bij Cool Control werken elke dag zo’n 70 medewerkers. Van hen zijn er 20 op kantoor gestationeerd om elke dag de contacten met opdrachtgevers te onderhouden en de dagelijkse gang van zaken in goede banen te leiden. De organisatie is plat georganiseerd, met korte lijnen. Daardoor kan er snel worden ingespeeld op de wensen van de klant.

Logo Cool Control

Bedrijfsnaam: Cool Control
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.coolcontrol.nl
Volg: