De Roo Taxi & Autoverhuur

Naaldwijk

Over De Roo

U kunt bij ons terecht voor: 

  • een huurauto of –busje, 
  • groepsvervoer (uitsluitend met chauffeur),
  • een rolstoelbusje met of zonder chauffeur, 
  • het huren of leasen van een (bedrijfs)auto,
  • een taxirit,
  • een wasbeurt of
  • gebruik van CNG pomp.

Wij staan graag voor u klaar. Neem contact met ons op via tel. 0174-624441.

 

Service

Onze diensten

Taxi
Groepsvervoer
Autoverhuur
Leasing

De Roo Taxi & Autoverhuur biedt u een uitstekende service. Heeft u onverhoopt pech met een lease- of huurauto? Wij ondernemen direct actie en helpen u verder. Alle werknemers van De Roo Taxi & Autoverhuur zijn geschoold, beschikken over goede sociale vaardigheden en hanteren een professionele werkwijze. Dat maakt uw rit prettig én comfortabel!


Milieuvriendelijk en veilig

De Roo Taxi & Autoverhuur heeft hoge eisen betreffende kwaliteit, veiligheid en het milieu. Er wordt gebruik gemaakt van dieselroetfilters en alle motoren voldoen aan de Euro 5 normen. Bovendien rijdt een aantal van onze taxi’s op aardgas. Ook kunt u bij ons gebruik maken van de CNG pomp (meest duurzame pomp in Westland).


Wasstraat

Is uw auto toe aan een wasbeurt? Wij hebben een eigen wasstraat die te gebruiken is door zowel bedrijven als particulieren. Bekijk onze openingstijden hierboven.

CNG Pomp

De CNG pomp bij De Roo Taxiverhuur & Autoverhuur is de eerste en ook nog eens meest duurzame pomp in Westland voor openbaar gebruik.

CNG staat voor Compressed Natural Gas en dit is het aardgas zoals iedereen dit thuis ook heeft en het is op dit moment de schoonste brandstof die verkrijgbaar is. Het heeft een veel lagere uitstoot van gevaarlijke stoffen dan benzine of diesel. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar onze keuze voor het gebruik en de verkoop van het zogenaamde groene gas.

Logo De Roo Taxi & Autoverhuur

Bedrijfsnaam: De Roo Taxi & Autoverhuur
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.taxiautoverhuur.nl
Volg: