Greve Banden B.V.

De Lier

Greve Banden is een full-service bandenbedrijf in het Westland. U vindt onze gloednieuwe locatie in De Lier (Westland, Zuid-Holland).  Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over alle know how in elke tak van de bandenbranche.

Dankzij onze hypermoderne werkplaats kunnen we onze klanten supersnel weer op weg helpen. Verder werken wij volgens de hoogste kwaliteitseisen. In onze werkplaats kunnen we letterlijk voor elke voertuig de juiste band monteren, herstellen, repareren, uitlijnen en balanceren. De band is tenslotte het enige contact met de weg en dit wordt helaas nog weleens onderschat.

Op onze nieuwe locatie in De Lier verwelkomen wij onze klanten graag in onze sfeervolle, ruime ontvangstruimte. Hier kan men onder het genot van een verse kop koffie, thee of warme chocolademelk even heerlijk ontspannen terwijl het Greve banden team hard aan het werk. Onze ontvangstruimte is van alle moderne gemakken voorzien. Men kan er televisie kijken of een tijdschrift van de leestafel pakken en lekker onderuit zakken in onze loungehoek. Speciaal voor kinderen hebben we een speelhoek ingericht.

Greve Banden is een full-service bandenbedrijf dat groot is in de transportwereld. Kwaliteit, service, snelheid en vooral transparantie staan zeer hoog in het vaandel. Greve Banden kan als transportonderneming alle zorgen uit handen nemen. Onze vakkundige medewerkers controleren en vervangen ook op locatie. Hierdoor hoeven onze zakelijke klanten geen chauffeurs te missen en kunnen wij de totale bandenkostenpost uit handen nemen.

Vanaf nu kunt u bij Greve Banden in De Lier ook uw auto laten wassen.  Valet Carwash: Overhandig uw sleutel en wij wassen uw auto terwijl u wacht in onze comfortabele wachtruimte! 

De Greve Carwash is bewust breder gemaakt dan de normale wasstraat zodat naast personenwagens ook busjes (met imperial) en pick-up trucks bij ons terecht kunnen. 

Greve Banden bij RTL4 Lifestyle Xperience

Logo Greve Banden B.V.

Bedrijfsnaam: Greve Banden B.V.
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.grevebanden.nl
Volg: