H.Z. Logistics

Maasdijk

H.Z. Logistics

Met inmiddels de tweede generatie aan het roer is H.Z. Logistics in meer dan 35 jaar uitgegroeid tot een specialist in logistiek en transport. Door goed doordachte overnames en het maken van strategische keuzes, bieden wij een brede Europese doelgroep een uitgebreid pakket aan logistieke diensten. Internationaal en intermodaal groupagetransport, distributie, scheepsbevoorrading en warehousing; H.Z. Logistics regelt het.  

Niet alleen vanuit ons hoofdkantoor in Maasdijk (Nederland), maar juist ook internationaal door onze vestigingen in Polen, Groot-Brittannië, Roemenië en Oostenrijk, voeren wij de opdrachten voor onze klanten naar volle tevredenheid uit.

H.Z. Logistics omhelst een bedrijfscultuur die gericht is op logistieke totaaloplossingen, partnership, continuïteit en betrouwbaarheid. Duidelijke communicatie en intensief contact dragen bij aan hechte klantrelaties. Onze langetermijnstrategie wordt ondersteund door productinnovatie en maatschappelijke betrokkenheid. Daar kunt u op rekenen, want dát is H.Z. Logistics!

Logo H.Z. Logistics

Bedrijfsnaam: H.Z. Logistics
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.hzlogistics.eu
Volg: