Koos van Gaalen Transport BV

Poeldijk

Koos van Gaalen

Ons transportbedrijf begon in 1973 met één tractor. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een grote speler in de logistiek. Hard werken, klantgerichtheid en strategische overnames heeft ons zover gebracht. Ons team vormt de ruggengraat van ons bedrijf. Zonder onze medewerkers kunnen we niet doen wat we doen. Samen gaan we voor het beste resultaat.


Samen sterk in transport

Ons team vormt de ruggengraat van ons bedrijf. Zonder onze medewerkers kunnen we niet doen wat we doen. Samen gaan we voor het beste resultaat. En dat is precies waar ons motto ‘Samen op weg naar de 10’ voor staat. 

We hechten veel waarde aan een goede sfeer en aan enthousiasme. We geloven in de kracht van een hecht team dat samenwerkt. Daarom communiceren we op een eerlijke en open manier met elkaar, zowel intern als extern. Door naar elkaar te luisteren en elkaars ideeën serieus te nemen, bereiken we optimale kwaliteit in al onze activiteiten.

Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter onze successen. We zorgen voor een stimulerende werkomgeving waarin iedereen de mogelijkheid krijgt om zichzelf te ontwikkelen en te groeien. We koesteren talent, investeren in opleidingen en creëren kansen voor persoonlijke ontwikkeling.

Logo Koos van Gaalen Transport BV

Bedrijfsnaam: Koos van Gaalen Transport BV
Vestiging: Poeldijk

Bezoek website: koosvangaalen.nl/
Volg: