Van daalen transport

Maasdijk

Van daalen transport

Van daalen transport is een internationaal opererend transportbedrijf, gespecialiseerd in geconditioneerd groupage vervoer van bloemen, planten, groenten en fruit. De landen waar dagelijks naartoe wordt gereden zijn Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland. Samen met zusterbedrijf CARGOBOSS beschikt van daalen transport over een modern wagenpark van 80 vrachtwagens en een op - en overslagloods van 3000 vierkante meter met 16 dockshelters.

Binnen de organisatie werken in totaal honderdvijftig mensen, die samen één doel nastreven: "tevreden klanten". Dit kan alleen bereikt worden door gemotiveerde werknemers en een betrouwbaar wagenpark uitgerust met moderne communicatiemiddelen.

Kwaliteit is voor van daalen transport een belangrijk aspect van de geleverde diensten. Waarborging van de voedselveiligheid gedurende het transport en op - en overslag van de producten is dan ook zeer belangrijk. Daarom wordt gewerkt volgens de IFS Logistics norm, ons zorgsysteem is ook volgens deze norm gecertificeerd.

De planningsafdeling, het web van de organisatie, maakt gebruik van een modern computersysteem, dat naar onze wensen en eisen is gemaakt. Door middel van moderne communicatiemiddelen (boardcomputer en telefoon) onderhouden de planners contact met de chauffeurs. Hierdoor kunnen wij onze klanten voorzien van de informatie die zij wensen.

van daalen transport kent een rijke en lange geschiedenis. De grootvader van één van de huidige directeuren begon, in de jaren twintig, met het vervoer van groenten van lokale tuinders naar de verschillende veilingen in het Westland, met behulp van paard en wagen. In de jaren vijftig begon men met het vervoer van verse groenten naar Duitsland. Door de jaren heen werd het aantal landenrelaties uitgebreid met Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Inmiddels staat het bedrijf mede onder leiding van de vierde generatie van de familie van Daalen.

Bekijk de website www.bosdaalen.nl voor meer informatie.

Logo Van daalen transport

Bedrijfsnaam: Van daalen transport
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.bosdaalen.nl/vanda...
Volg: