Van der Gaag de Lier Transport B.V.

De Lier

Van der Gaag de Lier Transport B.V.

Van der Gaag de Lier Transport B.V. kan bogen op 56 jaar ervaring. Het in 1953 door M. van der Gaag Sr. opgerichte bedrijf concentreerde zich in aanvankelijk op het vervoer van verse producten van en naar een groot aantal bestemmingen in Nederland. In de daaropvolgende jaren werd de actieradius steeds groter; overzeese producten werden vanuit de havens over de weg naar onze ooster- en zuiderburen getransporteerd.

Vanaf 1980 nam het vervoer van bloemen en planten naar Groot-Brittannië zijn intrede. Door de zonen Cees en Rinus van der Gaag werd in die jaren een stevige basis gelegd voor de dynamische, betrouwbare en servicegerichte onderneming die Van der Gaag de Lier Transport B.V. vandaag de dag is.

Van der Gaag de Lier Transport B.V. is in 56 jaar uitgegroeid tot een bedrijf dat gerekend mag worden tot een van de meest vooraanstaande transporteurs van bloemen en planten naar het Verenigd Koninkrijk. 

Het succes van Van der Gaag is voor een groot deel te danken aan de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid waarmee ieder transport gepland en uitgevoerd wordt: Ervaren medewerkers zorgen voor een sluitende logistiek, vanaf de planning tot en met een eventueel tijdelijke opslag en het daadwerkelijke vervoer.

Moderne en flexibele op- en overslagfaciliteiten garanderen het behoud van de kwaliteit van ons toevertrouwde producten. Het wagenpark van Van der Gaag tenslotte is optimaal aangepast aan het type product en de dagelijkse routes van en naar vele honderden afnemers in het Verenigd Koninkrijk.

Logo Van der Gaag de Lier Transport B.V.

Bedrijfsnaam: Van der Gaag de Lier Transport B.V.
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.gaagtransport.nl
Volg: