Veleka Logistics zorgt wereldwijd voor uw logistiek

Veleka Logistics, voorheen actief onder de naam Fresh Freight, draagt zorg voor uw goederen. Zonder onnodige kosten, onprettige verrassingen en ergernissen. Als partner verzorgen wij de logistiek snel en goed voor u en bieden wij u full service.

Transport: wereldwijd snel tot uw dienst
Uw mensen staan te wachten om goederen uit te pakken, maar deze zijn nog niet aangekomen. En niemand weet waar ze zijn. Uw klant wil weten wanneer zijn producten komen. Maar u weet het ook niet! Klinkt dit herkenbaar voor u en wilt u het anders? Dat kan!

Veleka is al jarenlang een begrip voor het transporteren van versproducten vanaf vliegvelden en havens in Nederland, België en omringende landen. Als geen ander beseffen onze planners dat u eist dat uw producten snel, in perfecte staat op de plaats van bestemming komen tegen een redelijke prijs.

Veleka beschikt over een eigen vloot van speciaal gebouwde trailers. Deze zijn uitgerust met een uiterst geavanceerd satellietsysteem. Hiermee houden wij de temperatuur en de voortgang van uw producten continu in de gaten. Via internet kunt u ook zèlf zien waar uw transportgoederen zich bevinden en wat de verwachte aankomsttijd is.

We kunnen u snel van dienst zijn met transport per:

  • Lucht
  • Zee
  • Weg
  • Spoor

Alles onder controle!

Logo Veleka Logistics

Bedrijfsnaam: Veleka Logistics
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.velekalogistics.com
Volg: