Beekenkamp Plants B.V.

Maasdijk / 's-Gravenzande

Beekenkamp groep

Drie werkgebieden, drie expertises, drie bedrijven die gezamenlijk hun krachten bundelen. Dat is de Beekenkamp groep. Een familiebedrijf bestaande uit Beekenkamp Plants - Vegetables & Ornamentals - , Beekenkamp Verpakkingen en Deliflor Chrysanten.

Sinds de oprichting in 1951 is de groep uitgegroeid tot een bedrijf met 2200 medewerkers wereldwijd, een productie van meer dan 1,7 miljard jonge planten per jaar en een totaal areaal aan kassen van bijna 80 hectare.

Een professioneel familiebedrijf

Ondanks de schaalgrootte en de mondiale marktpositie heeft de Beekenkamp Groep alle kenmerken van een professioneel familiebedrijf: een persoonlijke aanpak, korte lijnen, hoogwaardige teelttechnische kennis en de zorg voor de allerbeste kwaliteit. Want een goed begin van de teelt is de basis voor een hoogwaardig eindproduct. Mede daarom heeft de Beekenkamp Groep ook in Oeganda en Ethiopië productielocaties opgezet. Zo heeft de groep jaarrond de beschikking over het beste uitgangsmateriaal.

Dit, gecombineerd met de waarde die Beekenkamp hecht aan duurzame relaties met afnemers en toeleveranciers, maakt het mogelijk om een eindproduct te creëren dat onvergelijkbaar is.

Door de handen in een te slaan heeft Beekenkamp Groep een unieke positie verworven in de markt. Op deze website worden de drie verschillende bedrijven nader toegelicht. Verschillende bedrijven die hun krachten samenbundelen. Samen voor de kleurrijkste teelten. Samen voor het beste resultaat.

Logo Beekenkamp Plants B.V.

Bedrijfsnaam: Beekenkamp Plants B.V.
Vestiging: Maasdijk / 's-Gravenzande

Bezoek website: www.beekenkamp.nl
Volg: