BIO Kwekerij Frank de Koning

Brielle

BIO Kwekerij Frank de Koning

Alles bij ons is puur natuur! Van onze smaakvolle biologische en biologisch-dynamische tomaten, paprika’s, komkommers en aubergines, in vele soorten, maten en kleuren, tot onze no-nonsense manier van werken.

In vier kassen in Brielle telen we in de volle grond onze vruchtgroenten die we consument klaar verpakken. Hiermee zijn wij het grootste biologisch dynamisch en het een na grootste biologische glasgroente bedrijf in Nederland. Dit maakt dat we een grote speler op de markt zijn met een breed klantenbestand waaraan we hoge service leveren. De kans is groot dat je onze groenten al eens bij je eigen supermarkt of natuurwinkel gekocht en geproefd hebt. We zijn koploper in wat we doen waarbij we met diverse kennisinstituten kennis, kunde en onderzoek delen.

Samen met 28 eigen medewerkers en zo’n 80 uitzendkrachten, afhankelijk van het seizoen, werken we in een gemoedelijke maar professionele sfeer aan onze producten. Doordat we veel verschillende groenten telen en zelf verpakken is geen werkdag bij ons hetzelfde.

Logo BIO Kwekerij Frank de Koning

Bedrijfsnaam: BIO Kwekerij Frank de Koning
Vestiging: Brielle

Bezoek website:
Volg: