Bonito Plant

's-Gravenzande

Een professionele en moderne Phalaenopsis kwekerij uit ’s- Gravenzande

Bonito Plant is een professionele en moderne Phalaenopsis kwekerij gevestigd te ’s- Gravenzande (Gemeente Westland). Vanaf 2009 is Bonito Plant de handelsnaam geworden van Gebr. Boon Potplanten B.V. Het bedrijf heeft een teeltoppervlakte van 42.000 m2 en is ingericht met de allernieuwste technieken.

 

Hoe het begon

Het bedrijf is van oudsher een ondernemend en innovatief familiebedrijf en kent een historie van 85 jaar. De basis is gelegd door Jaap Boon senior en in 1970 hebben zijn zonen Jaap en Joop de kwekerij aan de Groeneweg overgenomen onder de naam: "Gebr. Boon". Na het overlijden van Joop in 1995, heeft Jaap het bedrijf voortgezet. In 2003 werd op kleine schaal begonnen met de Phalaenopsis teelt en vijf jaar later is het bedrijf uitgebreid, vernieuwd en volledig ingericht op de teelt van Phalaenopsis. In 2008 gaf Jaap het stokje door aan zijn schoonzonen. De leiding van het bedrijf is sindsdien in handen van Ron Wachtmeester en Martin van Wingerden. Jaap Boon treedt op als adviseur bij alles wat met het kwekersvak te maken heeft.

 

Werken bij Bonito Plant

Wil je werken bij Bonito Plant of ben je op zoek naar een stageplaats? Geef duidelijk aan naar welk type functie je interesse uitgaat en stuur je sollicitatie met curriculum vitae (CV) per e-mail naar jacqueline@bonitoplant.nl of per post naar ons postadres. Uiteraard zullen je persoonsgegevens vertrouwelijk in behandeling genomen worden.

Wanneer er vacatures bij ons open staan, dan zijn deze zichtbaar op deze pagina.

Logo Bonito Plant

Bedrijfsnaam: Bonito Plant
Vestiging: 's-Gravenzande

Bezoek website: www.bonitoplant.nl
Volg: