CombiVliet

Maasdijk

CombiVliet

CombiVliet draagt de filosofie ‘samen groeien’ uit. Wij vinden deze filosofie zelfs zo belangrijk dat we het onderdeel van ons logo hebben gemaakt.

Naast goede producten, een goede visie en goede strategieën, zijn goede mensen minstens zo belangrijk. Zij zijn het kloppend hart van onze organisatie.

Zonder deskundige en gemotiveerde medewerkers zijn we nergens. Het is de combinatie van doeners, denkers, specialisten en alleskunners die ons bedrijf kleur geeft.

Samen groeien we ook met externe partners en streven we naar de best mogelijke combinatie in de markt.

Samen groeien we in kennis en kunde, in organisatie en in ontwikkeling. We groeien door de juiste samenwerkingen aan te gaan en groeien steeds meer als totaalconcept in de keten.

De organisatie

De bedrijfsvoering van CombiVliet is gebaseerd op het ‘operational excellence’ principe. Vanuit een productiegericht verleden, zet de organisatie vol in op het excelleren in alle bedrijfsprocessen zowel intern als extern.

Dit alles om onze klanten jaarrond zo goed en efficiënt mogelijk te kunnen bedienen.

We streven ernaar onze organisatie continue te verbeteren. Hierin zijn onze medewerkers het belangrijkste kapitaal. Hun ontwikkeling, inzet en ideeën zorgen ervoor dat we samen kunnen groeien. Onze focus is gericht op het maken van keuzes met een maximale verantwoordelijkheid voor de samenleving, duurzaamheid en voedselveiligheid.

Onze producten

De kernactiviteit van CombiVliet bestaat uit het telen van lekkere en gezonde tomaten volgens de wensen van onze afnemers.

Onze tomaten zijn door jarenlange selectie en veredeling steeds meer afgestemd op de veranderende behoefte en wensen van onze afnemers en natuurlijk de consument.

Onze klanten willen het gehele jaar door een goede en betrouwbare kwaliteit tomaten tegen de juiste prijs. Op het juiste moment geleverd in elke gewenste hoeveelheid en verpakking.

De rassen, die wij telen zijn geselecteerd op basis van smaakproeven en worden geteeld met maximale aandacht voor duurzaamheid. Wij zijn ons altijd bewust van het feit dat wij voedsel produceren. In dat kader beschikken wij over alle relevante certificaten op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

Wij zijn die partij die jaarrond in staat is haar klanten optimaal te bedienen met onze producten en volgens onze kernwaarden.

Voor meer informatie kun je een bezoek brengen aan onze website ons of volgen op social media.

Logo CombiVliet

Bedrijfsnaam: CombiVliet
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.combivliet.nl
Volg: