De Vreede Holland

Bleiswijk

De Vreede Holland

Wie is de Vreede Holland

Pieklevering van 500.000 stuks.

De Vreede Holland is dé leverancier voor 9 cm Phalaenopsis. Wij zijn specialist in het leveren van grote aantallen: een pieklevering van 500.000 stuks (op ras) is geen probleem. Wij leveren altijd uniform en altijd op tijd. Niet voor niets zijn we marktleider op het gebied van de 9 cm orchidee.

 

Waar wij goed in zijn

Leveren volgens afspraak.

Specialist word je niet zomaar. Wij kweken al meer dan 70 jaar en kennen dus alle kneepjes van het vak. We weten wat onze klanten nodig hebben en leveren volgens afspraak. De mooiste Phalaenopsis van gegarandeerde topkwaliteit: precies wat u nodig heeft voor het beste rendement.

 

Hoe we het doen

Oog voor kwaliteit en milieu.

Van opkweek tot aflevering: alles gebeurt bij ons in huis. Ons productiehuis van 140.000 m2 is verregaand geautomatiseerd, waardoor we efficiënt en innovatief kunnen telen. Dat doen we met passie – maar ook met oog voor kwaliteit en milieu. De Vreede Holland investeert in duurzaam produceren en goed ondernemerschap. Onze MPS Global GAP en SQ certificeringen zijn daarvan het bewijs.

 

Organisatie

Zo blijven we koploper in de branche.

De Vreede Holland introduceerde in 2004 als eerste Phalaenopsis in een 9 cm pot – en daarin zijn we nu nog steeds de grootste. Maar we zitten niet stil: we maken analyses van verschillende procestechnieken en verbeteren onze teeltmethodes. We zoeken naar verlichtingsinstallaties die energiezuiniger zijn en ontwikkelen nieuwe verpakkingsvormen die beter aansluiten bij onze hoge milieu- en vervoerseisen. Zo blijven we – ook in de toekomst – koploper in de branche.

Logo De Vreede Holland

Bedrijfsnaam: De Vreede Holland
Vestiging: Bleiswijk

Bezoek website: www.devreedeholland.nl...
Volg: