Een echt familiebedrijf

Duijn-Hove en Duijn-Orchids zijn twee vestigingen van een écht familiebedrijf.

Duijn-Hove

Duijn-Hove is gevestigd in Maasland aan de Herenwerf 7. Kwekerij Duijn-Hove is gespecialiseerd in de teelt van Beaucarnea, Ficus, Cambria en Oncidium. Deze vestiging heeft een oppervlakte van 24.000 m² en is gecertificeerd voor MPS-GAP en MPS-SQ.

Duijn-Orchids

Naast het bedrijf in Maasland, heeft ons familiebedrijf sinds 2007 de moderne vestiging Duijn-Orchids in Maasdijk aan de Pettendijk 5 opgericht.Op deze locatie worden de kwalitatief hoogwaardige Phalaenopsis op een innovatieve wijze geteeld. De oppervlakte van dit bedrijf is 30.000 m².

Kwaliteitsproducten

Met een kwalitatief breed assortiment kunnen wij u voorzien in allerlei potplanten volgens verschillende specificaties. Op een milieuvriendelijke manier telen en maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft hierbij ook duidelijk prioriteit. Wij zijn dan ook aangesloten bij Decorum Plants, een groep van ongeveer vijftig kwekers die onder het merk Decorum diverse soorten planten levert van de hoogste kwaliteit. Daarnaast wordt onze milieuvriendelijke bedrijfsvoering en het maatschappelijk verantwoord ondernemen onderstreept door het feit dat beide vestigingen MPS-A zijn gecertificeerd.

Logo Duijn Orchids & Duijn Hove

Bedrijfsnaam: Duijn Orchids & Duijn Hove
Vestiging: Maasdijk / Maasland

Bezoek website: www.duijn-hove.nl
Volg: