Dynaplant

De Lier

Dynaplant

Dynaplant anno 2004

Dynamisch! Oprichters Martin van der Lugt en Peter Varekamp hebben in het bedrijfsplan van hun nieuwe kwekerij duidelijk gekozen voor ambitie én dynamiek. Sinds de oprichting is de organisatie continu in beweging;

  • Van teeltgedreven organisatie wordt de omslag gemaakt naar vraaggedreven teelt.
  • Altijd volgend in duurzame initiatieven, zoals WKK met gesloten watersysteem, heeft de hoogste normering van MPS-A en gap en SQ en maakt vanaf de komende jaren gebruik van het aardwarmte-systeem.
  • Samenwerking met keten (achterwaarts); veredelaars worden nauw betrokken bij het productieproces van Dynaplant, zodat ook zij meebewegen van teelt- naar vraaggedreven leveren.

Dit zijn wij

Dynaplant levert Calla’s; in grote aantallen – 52 weken per jaar! Wij zijn een echte plantenspecialist. Teelt en verkoop is volledig op elkaar afgestemd, waardoor wij kunnen leveren wat én wanneer u het nodig hebt. U kunt bovendien profiteren van een breed assortiment plant én toegevoegde waarde-mixen. Zo maakt u uw aanbod elke periode uniek.

Zo doen we dat

De lat ligt hoog en we zijn ambitieus. Al onze processen zijn zo ingericht dat wij kwaliteit kunnen garanderen; van plant tot logistiek. Daarvoor zijn specifieke processen geautomatiseerd, zoals plantselectie en ons ordersysteem.

Belangrijk voor ons

Onze blik is altijd gericht op de toekomst; waarbij klantbehoefte én duurzaam ondernemen belangrijke pijlers zijn. We passen ons continu aan, waardoor wij nu en in de toekomst onze klanten op verantwoorde wijze kunnen leveren. Samenwerking zit in onze genen; we investeren veel in onze mensen, leveranciers en afnemers.

Logo Dynaplant

Bedrijfsnaam: Dynaplant
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.dynaplant.nl
Volg: