Farmhouse International B.V.

Poeldijk

Farmhouse International

Farmhouse International is een internationale samenwerking met en voor telers van verrassende groenten en fruit.

Trotse telers

Onze trotse telers willen maar één ding: zoveel mogelijk consumenten laten kennismaken en genieten van de producten die zij met zoveel passie telen. Net als onze telers zijn wij ervan overtuigd dat we dit alleen kunnen bereiken door sámen te ondernemen. Door allemaal te doen waar we goed in zijn, komen we samen tot de lekkerste producten van de beste kwaliteit. Zo zorgen we voor een glimlach op het land en aan tafel!


Alles onder één dak

Farmhouse International beschikt over eigen farms voor zoete aardappel, tomaten, peulvruchten, avocado en diverse speciale groenten. De oogst van deze farms vullen we aan met die van zorgvuldig geselecteerde telers uit de hele wereld. En zo kunnen we jou jaarrond de beste producten aanbieden. Bij onze importeur Yex kun je bovendien een breed assortiment exotische groenten en fruit kopen. Voor je totale benodigde AGF assortiment is Valstar de partner voor je.


Waarom Farmhouse?

Via de bedrijven van Farmhouse International heb je toegang tot een breed assortiment verrassende groenten en fruit. Met ons netwerk van geselecteerde telers ben je verzekerd van de juiste kwaliteit en jaarrond beschikbaarheid. Bovendien kun je bij ons meerdere producten direct bij de teler kopen.

En dat is nog niet alles. Wij bieden maatwerk op het gebied van marketing, logistiek, rijpen, sorteren en verpakkingen. Zo kunnen we elke klant het juiste product en de juiste dienstverlening bieden.groenten en fruit, van de juiste kwaliteit

Alle vacatures van Farmhouse International B.V.


Logo Farmhouse International B.V.

Bedrijfsnaam: Farmhouse International B.V.
Vestiging: Poeldijk