Forever Plants Group

Honselersdijk

ÉÉN OVERZICHTELIJK GROEN EN BLOEIEND AANBOD

Aangenaam. Wij zijn Forever Plants Group. Waar wij voor staan? Het aanbieden van een divers en continue groeiend aanbod van kwalitatief hoogstaande groene en bloeiende potplanten. En dat met het oog op de wensen van onze klanten en de flexibele instelling die daarbij past.

Iets over onze achtergrond. De Forever Plants Group is het gezicht naar de buitenwereld van Kwekerij Zwethlande. Hier is decennia aan ervaring in het perfectioneren van potplantenteelten aanwezig en wordt continue gewerkt aan het vernieuwen en optimaliseren van het assortiment. De Forever Plants Group is in het leven geroepen om diezelfde drang naar perfectionisme te kunnen uitten in de service naar onze klanten.

Onder het overkoepelende Forever Plants label bevinden zich verschillende individuele merken voor ons aanbod aan potplanten. Het Ficus Forever merk staat al jarenlang garant voor kwalitatief hoogstaande Ficussen en wordt volgens onderzoek ook als zodanig beschouwd door de consumenten in binnen- en buitenland. Ons Roots For Moods merk vertegenwoordigt zowel het exotische als gezonde karakter van onze Siam Curcuma potplanten. De meest recente toevoeging aan de collectie merken is Florello, waaronder ons assortiment aan Hibiscus potplanten wordt aangeboden. Zie voor meer informatie over ons assortiment de Merken pagina.

Een belangrijk onderdeel voor Forever Plants Group hierbij is het duurzaam telen van de verschillende gewassen. Zo zijn wij continue nieuwe technologieën aan het testen, maken we gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen en leveren we onze merken onder het Milieu-Keur certificaat.

Op deze website maakt u kennis met onze onderscheidende merken. Merken die staan voor kwaliteit, originaliteit en diversiteit. Merken waar we trots op zijn. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met één van onze specialisten. Zij vertellen u er graag alles over.

VISIE OP DE TOEKOMST

Royal Lemkes heeft een zeer inspirerend overzicht gemaakt van hun visie op de toekomst van de tuinbouw. Een visie waar wij als Forever Plants Group volledig achter staan.

Logo Forever Plants Group

Bedrijfsnaam: Forever Plants Group
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.foreverplants.nl
Volg: