Frestia

Honselersdijk

Frestia

We're all about taste

Smaak. Daar draait alles om bij Frestia. Als telers van specialties in paprika’s en tomaten werken we elke dag aan een product van topkwaliteit. Onze producten zijn de variëteiten die bij uitstek bekend staan om hun smaak: Vitapep snackpaprika’s, zoetpuntpaprika’s en mini troscherry tomaten. Gezond, knapperig en vooral zoet.

Met een totale oppervlakte van 33 hectare verdeeld over locaties in Nederland en Portugal kunnen we ook grotere volumes leveren. Dankzij de vestigingen in Nederland en Portugal is jaarrond beschikbaarheid geen probleem. Dat maakt Frestia tot een betrouwbare handelspartner. Als vooruitstrevend bedrijf leggen we graag het accent op smaak, innovatie en klantgericht denken.

 

Een familiebedrijf met paprika ’roots’

Paprika’s telen we bij Frestia al ruim veertig jaar. In de jaren zeventig teelde de familie Zuidgeest als een van de eerste kwekers de paprika in Nederland. We ondervonden dat smaak belangrijker werd bij consumenten en daarom verlegden we onze focus. In 2005 kozen we bewust voor een andere koers en deed de Vitapep snackpaprika zijn intrede op ons bedrijf: een zoete paprika die uit het vuistje wordt gegeten. In de jaren daarna volgde uitbreiding met fijne trostomaten en de zoete puntpaprika. We telen puntpaprika’s met dunne vruchtwand welke geschikt zijn als snack maar ook volop mogelijkheden bieden in gerechten of op de barbecue. Op deze manier lukt het ons steeds weer om consumenten te verrassen met smaakvolle en gezonde producten.

 

Specialist in specialties

Frestia is dé specialist in smaakvolle paprika's en tomaten. Daar doen we alles voor, elke dag opnieuw. Gezonde (snack)groenten zijn in opkomst; consumenten streven in toenemende mate een gezonde levensstijl na. Smaakvolle groenten spelen daar een belangrijke rol in. Niet alleen op de ‘traditionele’ eetmomenten maar ook tussendoor, als snack.

Ons bedrijf voldoet aan alle voorwaarden die klanten stellen aan een leverancier. Voorwaarden zoals een bestendige kwaliteit, jaarrond beschikbaarheid en een hoge standaard voor voedselveiligheid. Maar het begint bij Frestia altijd met één ding: met smaak!

Logo Frestia

Bedrijfsnaam: Frestia
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.frestia.com/nl
Volg: