GENTILY

's-Gravenzande

GENTILY

Gentily is al meer dan 65 jaar gespecialiseerd in het telen van lelies. Met alle kennis en kunde weten we de beste kwaliteit en ultieme service te leveren. 

Maak kennis met Mike Groenewegen en Marc van Steekelenburg. De passie voor het telen is al vroeg begonnen. Naaste familie heeft er voor gezorgd dat de kneepjes van het vak zijn overgebracht. Met de paplepel ingegoten, noemen ze dat. En dat begon al bij onze grootvaders. Met alle doorgegeven kennis en kunde weten we, net als hoe de oudere generatie dit deed, de beste kwaliteit en ultieme service te leveren. Met elkaar, maar ook met vaders Leo Groenewegen, Peter van Steekelenburg en natuurlijk een gedreven team op de achtergrond.

Met het voeren van de 7 zekerheden van Gentily garanderen we de topservice voor onze klanten. Naast dit aspect streven we naar een optimaal werkproces in een duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering. Het MPS ABC certificaat wat we hebben verkregen, zorgt voor openheid en is de meetlat die laat zien hoe milieuvriendelijk onze kwekerij is. Bij Gentily blijven we vooruit kijken en staan we open voor de wensen van de klant. De continuïteit in kwaliteit zal altijd leidend zijn.

Logo GENTILY

Bedrijfsnaam: GENTILY
Vestiging: 's-Gravenzande

Bezoek website: www.gentily.nl/
Volg: