Grow Group

Naaldwijk

Grow Group - Top van de Nederlandse plantenteelt

Bij Grow Group, opgericht in 1953, worden jaarlijks ruim 3 miljard groenteplanten opgekweekt voor de teelt onder glas en in de volle grond. Dit gebeurt op 4 locaties in Nederland en zo’n 20 locaties verspreid over de hele wereld. Op de locatie Naaldwijk wordt volledig biologisch geteeld. Hier bevindt zich ook het hoofdkantoor. Door jarenlange ervaring en deskundigheid behoort Grow Group tot de belangrijkste spelers in de (inter)nationale plantenteelt. Grow Group is gespecialiseerd in enten en biologische teelt. Uniek aan Grow Group is de schaalgrootte van biologisch telen. Momenteel is Grow Group bezig de biologische teelt op meerdere locaties te implementeren. Milieubewust en voedselveilig produceren staan bij Grow Group centraal. Daarnaast zijn onderzoek en ontwikkeling belangrijke pijlers in de organisatie: door voortdurende innovatie kunnen de groeiomstandigheden van de jonge plant steeds verder verbeterd worden.

Grow Group levert diverse groenteplanten voor de glasteelt. De planten worden opgekweekt in goed geoutilleerde kassen, waar jaarrond een optimaal klimaat heerst. Onze toegewijde en deskundige medewerkers, die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, omringen de jonge planten met de grootst mogelijke zorg. Optimale kwaliteit en uniformiteit zijn hierdoor gegarandeerd. Daarnaast worden de planten volledig volgens de gewenste specificaties geleverd. Maatwerk dus! Verder levert Grow Group honderden miljoenen vollegronds groenteplanten per jaar. De kennis en ervaring die Grow Group heeft opgedaan in de groenteplantenteelt benutten wij ook voor de levering van sierteeltproducten. In bepaalde perioden wordt een deel van onze capaciteit gebruikt voor het opkweken van sierteelt.

Grow Group is een intensieve samenwerking aangegaan met HAS Hogeschool. Als bedrijf in de agrofood geven wij studenten van de HAS de mogelijkheid om hun toekomstige werkveld uitgebreid te leren kennen. Dit gebeurt d.m.v. bedrijfsexcursies, gastlessen, stages, praktijkcases, afstudeeropdrachten en practica op het bedrijf. Daarnaast wordt het lesprogramma van de opleidingen jaarlijks getoetst aan de behoeften van het werkveld. De samenwerking met HAS Hogeschool is vastgelegd in een partnership.

Logo Grow Group

Bedrijfsnaam: Grow Group
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.growgroup.com
Volg: