Klugt Quality Plants

Bleiswijk

Klugt Quality Plants

Klugt is een familiebedrijf dat al 3 generaties ervaring heeft op het gebied van opkweek van groenteplanten en sierplanten. Een professioneel en toegewijd team zorgt dat wij maatwerk leveren, door in te spelen op de wensen van de klant. Vooruitstrevende mentaliteit binnen ons bedrijf zorgt ervoor dat wij creatief en innovatief op de markt inspelen en mogelijkheden creëren. Onze jarenlange ervaringen, vergaande specialisatie, vele interne onderzoeken en beproevingen hebben bijgedragen aan een hoog kennisniveau.

Dit in combinatie met onze moderne productielocaties maakt dat wij garant staan voor goede kwaliteit. Hierdoor is Klugt toonaangevend op (internationaal) niveau.

Binnen de groenteteelt resulteert onze hoge kwaliteit in zeer langdurige klantrelaties. In de sierteelt bieden wij naast hoge kwaliteit ook een zeer breed assortiment aan services. Daarom zijn wij een goede partner want, ‘Uw start is ons specialisme’.

 

 

Groenteteelt

Plantenkwekerij Klugt behoort tot de top op het gebied van groenteteelt. Op onze hypermoderne bedrijfslocaties zijn wij gespecialiseerd in het opkweken van paprika’s, tomaten, pepers, komkommers en aubergines. Wij leveren planten van een hoge en constante kwaliteit.

 

 

Sierteelt

Sierteelt is een belangrijke divisie in ons bedrijf. We leveren al jaren een breed assortiment aan sierteeltproducten dat afgestemd is op de specifieke wensen van de klant. Ons doel is een zo hoog mogelijk resultaat te behalen voor de klant/retailer.

Logo Klugt Quality Plants

Bedrijfsnaam: Klugt Quality Plants
Vestiging: Bleiswijk

Bezoek website: www.klugtqualityplants.nl
Volg: