Kwekerij Bergcamp

De Lier

Kwekerij Bergcamp

Kwekerij Bergcamp is een echt familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken van een aantrekkelijk assortiment aan seizoensproducten. Ons assortiment is verdeeld in drie hoofdproducten; Campanula, Cyclamen en Pelargoniums. Deze worden geproduceerd op onze drie moderne productielocaties in De Lier. Met een enthousiast en betrokken team van medewerkers zijn we in staat om flexibel in te springen op de vraag vanuit de markt.

Growing outstanding plants

Onze slogan growing outstanding plants is tweeledig en dekt daarmee prima de lading die wij als bedrijf nastreven. ‘Het kweken van een onderscheidende kwaliteit planten voor (binnen en) buiten’.

Missie

Het op een duurzame manier kweken van vernieuwende, aantrekkelijke seizoensproducten van hoogwaardige kwaliteit met maximale houdbaarheid en beleving voor de consument.

Visie

Het zo flexibel mogelijk inspelen op de steeds specifieker wordende vraag vanuit de keten. Hierin willen wij een partner zijn voor het topsegment van de groene vakhandel. We zijn erg flexibel en in staat snel te schakelen. Daarnaast bieden we onze klanten continu een vernieuwend assortiment met een hoge kwaliteitsstandaard.

Strategie

De wereld heeft haast. Wij moeten daar op een zo goed mogelijke manier op inspelen. De klant/ consument wenst steeds meer gemak. Snelheid van leveren en een assortiment op maat zijn speerpunten die ons dagelijks in staat stellen om de consument te verleiden. Het verduurzamen is binnen ons bedrijf een continu proces. Zo proberen we elk jaar weer stappen te zetten om de belasting op mens dier en milieu tot een minimum te beperken.

Logo Kwekerij Bergcamp

Bedrijfsnaam: Kwekerij Bergcamp
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.bergcamp.nl
Volg: