Kwekerij Dukker

Tinte

Kwekerij Dukker is een glastuinbouwbedrijf gespecialiseerd in het telen en klantgericht verpakken van trostomaten. Hierbij staan kwaliteit en voedselveiligheid hoog in het vaandel. Dit wordt bereikt door een continu streven naar verbetering van product, maar ook van medewerkers en organisatie

Kwekerij Dukker is opgericht in 1985, een samenwerkingsverband tussen vader en 2 zoons Dukker. Destijds werden er op twee vestigingen (De Lier en Naaldwijk) vleestomaten geteeld. Kwekerij Dukker wordt momenteel geleid door Aad en Ruud Dukker, deze broers leiden dit familiebedrijf gezamenlijk sinds 2000; het jaar waarin zij het bedrijf definitief overnamen van vader Gerrit Dukker.

Momenteel telen en verpakken zij trostomaten op diverse locaties in de omgeving van Tinte.

Locatie Ruigendijk
In 1992 is begonnen aan de bouw van ons bedrijf aan de Ruigendijk 9a. Dit om de verhuizing van het bedrijf uit De Lier mogelijk te maken. In 1993 is gestart met de productie van vleestomaten. In dat zelfde jaar werd ook gestart met de bouw van ons bedrijf aan de Ruigendijk. Dit om de verhuizing van de locatie in Naaldwijk mogelijk te maken. Hier werden in 1994 de eerste vleestomaten geteeld.

Locatie Konneweg
In 2001 werd besloten tot de bouw van deze locatie en in 2002 kon dit 47.000m2 grote bedrijf in productie genomen worden. Dit bedrijf voldoet aan alle gestelde eisen en kan worden aangemerkt als groenlabelkas.

Logo Kwekerij Dukker

Bedrijfsnaam: Kwekerij Dukker
Vestiging: Tinte

Bezoek website: www.kwekerijdukker.nl
Volg: