Kwekerij Greenway

De Lier

Kwekerij Greenway

Al sinds 1966 zorgt Greenway met veel kennis en ervaring voor een tasty tomato. Eerst los en vanaf 1995 aan de tros. Het bedrijf is geleidelijk gegroeid tot wat het nu is. Greenway I en II zijn beide gevestigd in De Lier. Greenway II heeft een unieke locatie in het dorp van De Lier heeft en is met 8 meter de hoogste tomatenkas van Nederland. De twee kwekerijen beslaan samen 16 hectare.

Met een gedreven team werken we het gehele jaarrond samen. Ons vaste team is gepassioneerd en geeft zijn kennis en ervaring door aan onze nieuwe generatie, want succes bereik je samen. Bij Greenway werken we op een professionele manier aan een mooi natuurlijk product waar we trots op zijn.

Greenway is partner van campagne Doorgroeien kan! Gestart door ondernemers van diverse tomatenkwekerijen en adviesbureau bQurius. Door de ontwikkelingen in de glastuinbouw zijn er leuke, uitdagende en inspirerende functies ontstaan. Op de website van Doorgroeien kan! vind je meer informatie over de mogelijkheden die de glastuinbouw biedt, leuke vlogs over diverse functies en uitdagende vacatures.
Want: doorgroeien kan!

Logo Kwekerij Greenway

Bedrijfsnaam: Kwekerij Greenway
Vestiging: De Lier

Bezoek website: www.kwekerijgreenway.nl
Volg: