Kwekerij Loek Jansen

Kwintsheul

Kwekerij Loek Jansen

Kwekerij Loek Jansen heeft inmiddels 33 jaar ervaring in het kweken van planten. Sinds 20 jaar is de kwekerij gespecialiseerd in het kweken van ficus en kuipplanten.

Kwekerij Loek Jansen weet wat goed is voor de planten. De ambitie van het bedrijf is het kweken van hoogkwalitatieve producten op een modern potplantenbedrijf. Kwekerij Loek Jansen werkt efficiënt, effectief, is open en eerlijk en onderneemt duurzaam en maatschappelijk verantwoord. De kwekerij draagt dit vol trots uit en werkt met groot enthousiasme. Verschillende behaalde (milieu) certificaten onderstrepen dit.

In 2012 is het bedrijf verhuisd naar een nieuwe locatie, het bedrijf breidde uit van 2,5 naar 4,5 hectare. Dit kwam mede doordat twee zonen in het bedrijf traden. Joost en freek, een tweeling die met veel gedrevenheid en enthousiasme het bedrijf willen laten groeien.

In 2014 is Kwekerij Loek Jansen een diepere samenwerking aangegaan met 2 andere kwekerijen. De samenwerking is vooral gericht op het gezamelijk verkopen van groene en bloeiende kamerplanten, sezoensplanten en trendy plantarrangementen van top kwaliteit. kijk voor meer info op: www.foreverplants.nl

Logo Kwekerij Loek Jansen

Bedrijfsnaam: Kwekerij Loek Jansen
Vestiging: Kwintsheul

Bezoek website: www.loekjansen.nl
Volg: