Lans Westland

Maasdijk

Lans

Het bedrijf Lans is een glastuinbouwbedrijf van 52.0 hectare verspreid over twee gebieden. In het Westland/Maasland heeft het bedrijf 32.0 hectare en in Zeeland (Rilland) is er 20.0 hectare onder glas. Lans teelt de volgende typen (tros)tomaten: grove trostomaten, losse tomaten en cocktail-tomaten. Je kunt met recht zeggen dat het bedrijf zich heeft gespecialiseerd in de  jaarrond teelt van de vruchtgroente tomaten en met name de laatste 15 jaar in trostomaten. Het is nog een echt familiebedrijf met Cees, Leo, Vincent en Erwin van der Lans als directie. Daarnaast is Edwin Ruigrok opgenomen in de directie als financieel directeur.

Ook werken bij een vernieuwend bedrijf?

Lans is een veelzijdig familiebedrijf dat graag kennismaakt met mensen die goed in hun werk zijn en van aanpakken weten. We hebben regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies, bij alle vestigingen in het Westland en Zeeland. Werken bij Lans betekent werken bij een innovatief bedrijf. Niet alleen innovatief in z’n teelt en techniek, maar ook innovatief in z’n omgang met medewerkers. De P van People staat niet voor niets in onze filosofie. Zo waren we een van de eerste glastuinbouwbedrijven die het Certificaat Investors in People mochten ontvangen. Onze mensen zijn onze kracht. Door de korte lijnen binnen het bedrijf is het voor iedereen mogelijk zijn of haar zegje te doen. De sfeer binnen Lans kan misschien het best omschreven worden met “Prettige Soberheid”.

Op iedere locatie is er een leuk en veelzijdig team aan de slag om alles zo goed mogelijk te managen, daarbij is de juist spirit van groot belang. En een paar keer per jaar worden activiteiten georganiseerd voor onze medewerkers van álle vestigingen. We houden iedereen goed op de hoogte en vinden het niet meer dan plezierig dat je, je wensen ook aan óns kenbaar maakt. Op die manier zijn we continu in staat om de wensen van onze medewerkers en de wensen van Lans met elkaar te verenigen. We hanteren een prima arbeidsvoorwaardenbeleid met passende beloningen, goede secundaire voorwaarden en volop mogelijkheden tot het volgen van cursussen. Door middel van al deze zaken hopen wij onze medewerkers prima doorgroeimogelijkheden te kunnen bieden binnen het bedrijf.

Logo Lans Westland

Bedrijfsnaam: Lans Westland
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.lans.nl
Volg: