Leerdam Orchids

's-Gravenzande

Leerdam Orchids

Leerdam Orchids is een creatieve en betrouwbare leverancier van Phalaenopsis. Met onze kwaliteit en speciale concepten oogsten we veel waardering van onze klanten.

Een moderne kwekerij in ’s-Gravenzande, waar de lijnen kort zijn en waar decennia aan vakmanschap aanwezig is. Met al deze kennis van het product is Leerdam Orchids al járen een grote herkenbare en vertrouwde naam op de orchideeënmarkt. Ons doel is om onze relaties te blijven verrassen en inspireren met vernieuwing binnen ons assortiment en unieke innovaties op het gebied van Phalaenopsis!

Met zorg en aandacht stelt Leerdam Orchids haar assortiment samen. Door onze flexibiliteit zien we het als een uitdaging om producten te ontwikkelen, die niet alleen aansluiten bij de wensen van de markt, maar ook in een nieuwe behoefte voorzien. Met ons innovatieve karakter kiezen we daarom de meest onderscheidende variëteiten, altijd passend bij de kenmerken die een Phalaenopsis in onze ogen hoort te hebben: grootbloemig, van zware kwaliteit en met een compact formaat.

Logo Leerdam Orchids

Bedrijfsnaam: Leerdam Orchids
Vestiging: 's-Gravenzande

Bezoek website: leerdamorchideeen.nl...
Volg: