Maarel Orchids

Maasdijk

Maarel Orchids

De orchidee – in al zijn fraaie verschijningen – staat al sinds 1997 centraal binnen het bedrijf van Arno en José van der Maarel. Door hun bijzondere toewijding, en die van hun medewerkers, heeft Maarel Orchids in de afgelopen jaren een toppositie bereikt en is nu toonaangevend in de teelt van pot Phalaenopsis. Aandacht voor kwaliteit, een scherp oog voor speciale soorten, vakmanschap, maar vooral een persoonlijke manier van zakendoen maakte van het bedrijf een marktleider. De continuïteit van Maarel Orchids ligt verankerd in vier belangrijke kernwaarden. 

Connect – we are more connected

Maarel Orchids voelt een diepe verbondenheid met haar relaties. Elke afnemer, groot of klein, verdient oprechte, persoonlijke aandacht; daar werken wij aan, elke dag opnieuw.

Consistent – you can count on us

Met een zeer breed en zorgvuldig gekweekt assortiment biedt Maarel Orchids haar klanten de zekerheid van een betrouwbare kwaliteit met de garantie van tijdige leveringen en correcte aantallen in de juiste samenstellingen in uw favoriete kleurenpalet. Afspraak is afspraak. 

Create – we are open for change & changes

Markten veranderen continu; Maarel Orchids speelt daar steevast op in door samen met onze afnemers mee te denken over vernieuwing en originele afzetmogelijkheden. Door open te staan voor verandering, bieden wij u de toegevoegde waarde waarmee u zich kunt onderscheiden.

Care – we give more attention

De zorg voor onze omgeving zit ons in de genen, zoals wij ook het welzijn van onze medewerkers, onze klanten en andere betrokkenen bij Maarel Orchids uitermate belangrijk vinden. Plezier in je werk, zuinig zijn op wat de natuur ons geeft, en attent zijn naar iedereen in onze omgeving: het zijn vanzelfsprekende kernwaarden in ons MVO-beleid.

Logo Maarel Orchids

Bedrijfsnaam: Maarel Orchids
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.maarelorchids.nl
Volg: