MDK Flowers & Greens

Honselersdijk

MDK Flowers & Greens is gespecialiseerd in het op professionele wijze kweken en vermarkten van luxe decoratiebladeren, tropische snijbloemen en potplanten. Bij ons vindt u luxe bloem- en bladproducten die u nergens anders tegenkomt. Alleen de producten die aan onze allerhoogste kwaliteitseisen voldoen, verlaten de kwekerij.

De kwekerij in het Westland bevat een oppervlakte van 5 hectare. Naast de kwekerij in Honselersdijk hebben wij ook een kwekerij in Ghana (Afrika), over een oppervlakte van 16 hectare. Hier worden, in samenwerking met de lokale bevolking, Heliconias en bladproducten gekweekt.

Wij zorgen ervoor dat we innovatief en continu in beweging zijn. Zo kunnen we optimaal invulling geven aan de vraag en wensen van de klant. Wij willen ons blijven onderscheiden. Door jarenlange ervaring hebben wij een sterk en stabiel bedrijf opgebouwd met kwalitatief hoogwaardige producten. MDK Flowers & Greens is ook u graag van dienst.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Het personeel van MDK kan op diverse manieren gebruik maken van opleidingsmogelijkheden en er is een fietsenplan. Bij het inkoopproces houden wij meer en meer rekening met duurzaam geproduceerde producten, grondstoffen en materialen. Bedrijfstechnisch maken wij gebruik van rookgasreinigers en een recirculatiesysteem voor het water, duurzaam substraat en geïntegreerde bestrijding. Verder scheiden wij het bedrijfsafval zo veel als mogelijk.
Voor MDK Flowers & Greens is duurzaamheid altijd al een erg belangrijk onderwerp geweest, vooral ook in Ghana. Onze visie die wij hebben vanaf dat we hier zijn begonnen is marktleider te worden in Ghana, wat betreft producten en commercialisatie van tropische bloemen en snijgroen. Dit proberen wij te realiseren door het gebruik van duurzame processen en een uitzonderlijke kwaliteit en service te bieden aan onze klanten. Vandaag de dag duurzaamheid voor MDK Flowers & Greens betekent; het versterken van de markt, het inspireren van de sector, iets teruggeven aan het land en boven alles een vaste keuze zijn voor onze klanten.

Logo MDK Flowers & Greens

Bedrijfsnaam: MDK Flowers & Greens
Vestiging: Honselersdijk

Bezoek website: www.mdk.nl
Volg: