Oppotbedrijf.nl

Maasdijk

Oppotbedrijf.nl

De werkzaamheden komen uit verschillende sectoren, namelijk, kamerplanten, perkgoed, boomkwekerij (allerlei vaste planten, heesters) en fruitteelt (aardbeien, frambozen)Verder is er groei in de orchideeënteelt en met name in de phalaenopsis.

Tevens investeerden we in een trailer met oplegger, waardoor we het transport eenvoudiger konden inplannen, gezien de ruime belading. Hierdoor werd er een uitbreiding noodzakelijk en werd het pand aan de overzijde aangekocht. Dit geeft ons in 2012 ook de mogelijkheid om onze eigen productiehal te realiseren vanwaar we oppotwerk kunnen verrichten en dit logistiek te verwerken en per transport naar het bedrijf van onze klant te vervoeren. Dit vindt plaats middels deense cc karren met potten in tray’s en/of pallets met gestapelde tray’s.

Wij kunnen in dit proces de klant geheel ontzorgen door alle grondstoffen (potgrond, bark, tray, pot,) in te kopen en uiteindelijk compleet af te kunnen leveren. Plantmateriaal wordt dan door de plantleverancier van de kweker aan ons geleverd.

Wij zijn als bedrijf volledig in staat om u als klant geheel te ontzorgen, waardoor u zich geheel kan concentreren op uw teelt, wat tenslotte leidt tot een fantastisch EINDPRODUCT!

Logo Oppotbedrijf.nl

Bedrijfsnaam: Oppotbedrijf.nl
Vestiging: Maasdijk

Bezoek website: www.oppotbedrijf.nl
Volg: