Plantanious

Kwintsheul

Verrassend groen!

Plantanious is een dynamisch, innovatief en duurzaam tuinbouwbedrijf, gespecialiseerd in het telen van kamerplanten en bloeiende seizoensproducten. Dat doen we niet alleen in onze kas van 4,5 hectare in het Zuid-Hollandse Westland, maar mede door eerlijke en langdurige samenwerkingen aan te gaan in binnen- en buitenland. Zo zijn we in staat een breed assortiment met veel verschillende en verrassende producten te kweken voor de markt. Waarbij we nooit stilstaan! Want voortdurend zijn we op zoek naar nieuwe, verrassende producten en trends die ons leven kunnen veraangenamen.

 

Wie groen doet, groen ontmoet

Plantanious is meer dan een bedrijf alleen: het is tegelijk een visie. Want bij Plantanious doen en denken we groen. Zo verwarmen wij onze kassen met aardwarmte en zijn we zelfvoorzienend in ons stroomverbruik door middel van ons grote arsenaal aan zonnepanelen. Met recht zijn we dan ook trots op onze CO2-reductie, waardoor we onze producten nóg groener kunnen maken dan ze al zijn!

 

Familiebedrijf

Plantanious is gebouwd op de fundamenten van Kwekerij Loek Jansen, een familiebedrijf dat al drie generaties lang toonaangevend is in het telen van kamerplanten en bloeiende seizoensproducten. De afgelopen twintig jaar hebben we ons met name gespecialiseerd in het kweken van ficussen en kuipplanten. Plantanious wordt gerund door de tweelingbroers Joost en Freek Jansen, ondernemers met een heldere visie en een passie vóór groen. Hun missie: het bedrijf laten groeien en bloeien en het realiseren van een groene, gezonde wereld.

Logo Plantanious

Bedrijfsnaam: Plantanious
Vestiging: Kwintsheul

Bezoek website: www.plantanious.com
Volg: