Potplantenkwekerij Richplant

Naaldwijk

Potplantenkwekerij Richplant

Wij zijn een bedrijf met passie voor exclusieve bloeiende kamerplanten. Samen met een team ervaren en enthousiaste medewerkers willen wij een hoogwaardig assortiment bloeiende planten kunnen leveren, zodat de consument kan genieten van onze bijzondere planten. Richplant is 50.000 m2 groot en gevestigd aan de Grote Achterweg in Naaldwijk.

 

Onze producten

Richplant kweekt diverse soorten exclusieve bloeiende kamerplanten, zoals de heerlijk geurende Gardenia Jasminiodes, de uitbundig bloeiende Crossandra Fortuna, de mystieke Clerodendrum Prospero, de delicate Jatropha Podagrica en Multifida en de explosieve Ixora Kontiki. Met ons bijzondere assortiment kunnen wij een waardevolle verbreding bieden voor het assortiment van de vakhandel.

 

Het teeltproces

Ons bedrijf is voorzien van moderne technieken en installaties, waardoor wij in staat zijn om topproducten te telen van uniforme kwaliteit. Al onze producten worden vanaf stek met de grootste zorg door ons opgekweekt. Wij hechten daarbij grote waarde aan milieu, omgeving en goede sociale omstandigheden op het bedrijf. Wij zijn er dan ook trots op dat wij met glans de diverse certificeringen hieromtrent hebben doorlopen.

Logo Potplantenkwekerij Richplant

Bedrijfsnaam: Potplantenkwekerij Richplant
Vestiging: Naaldwijk

Bezoek website: www.richplant.nl
Volg: