Schenkeveld

Westland & Zijtwende

Schenkeveld

Wij zijn Schenkeveld. Met elkaar zijn wij Schenkeveld. Samen werken we aan optimalisatie en groei. We zijn een team en iedereen is belangrijk. Schenkeveld gaat voor een stabiele toekomst, waar medewerkers kunnen groeien en willen verbeteren. Met passie voor de tuinbouw en verantwoordelijk voor de omgeving.

Wij zijn Schenkeveld. We willen vooruit, we nemen beslissingen, we delen de verantwoordelijkheid, we zorgen met elkaar voor het familiegevoel. We kiezen voor betrouwbaarheid, een betrouwbaar en gezond product, maar ook een betrouwbare partner voor onze klanten en leveranciers.

Wij zijn Schenkeveld. Wat we doen, willen we graag goed doen. Met passie voor perfectie. Wij streven met elkaar naar een volmaakt product, proces en omgeving. Daar worden wij blij van!

 

Voor Schenkeveld zit groots presteren en oog hebben voor alle details in het proces. We willen de kweker zijn die met zo min mogelijk grondstoffen, het beste resultaat haalt. Door te investeren in mens en techniek, zorgen we voor operationele excellentie. Zo leveren we het hele jaar door veilige, volmaakt betrouwbare en lekkere tomaten van constante kwaliteit. Daar worden we blij van!

Perfectie staat voor streven naar volmaaktheid, zo zorgen we er voor dat klanten graag met Schenkeveld willen samenwerken. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij Schenkeveld bovenaan.

 

De passie waarmee we werken, is samen te vatten in:

  • Passie voor optimalisatie: We groeien door elke dag intensief bezig te zijn met het optimaliseren van het totale productieproces, zodat we mee kunnen doen in de top.
  • Passie voor groei Met zo min mogelijk grondstoffen kweken we volmaakt kwalitatieve tomaten die jaarrond dezelfde betrouwbare smaak hebben.
  • Passie voor samenwerken: Telen doe je samen. We zorgen ervoor dat zowel klanten, planten en medewerkers de aandacht, ruimte en waardering krijgen om samen te groeien.
Logo Schenkeveld

Bedrijfsnaam: Schenkeveld
Vestiging: Westland & Zijtwende

Bezoek website: www.schenkeveld.co
Volg: